Fem tips på aktiviteter för teambuilding i Stockholm

Fartfyllt eller rofyllt? Ute eller inne? För en stor grupp eller få? I Stockholm finns aktiviteter inom teambuilding för de allra flesta grupper. Vad sägs om…

SMS-uppdrag – Som äventyr eller uppdrag

SMS-uppdrag är egentligen inte en specifik aktivitet utan ett samlingsnamn för flera aktiviteter med liknande upplägg. SMS skickas ut till deltagarna i de grupper som tävlar mot varandra. Det kan vara ledtrådar till en skattjakt likväl som uppdrag som ska utföras. En tävlingsledare sitter vid en dator och styr tävlingen helt utifrån önskat upplägg och deltagare.

Fiske i Stockholms skärgård som teambuildning

Teambuilding förknippas generellt med kluriga uppgifter som en grupp ska lösa tillsammans. Detta för att bygga upp gruppkänslan och umgås på ett annat sätt än vad som sker inom arbetets ram. Men det behöver inte vara svåra uppgifter – det kan lika gärna vara en avslappnande eftermiddag med fiske.

Med mat, fiske och avslutning med after work är det precis vad som efterfrågas av många när stress och fart genomsyrar vardagen. Att då bara få ta det lugnt och njuta av skärgården i Stockholm är vad många efterfrågar.

Speedcat – Teambuilding med extrem fart

En spännande och rolig upplevelse – men utan något behov av att samarbeta. Det kan sammanfatta hur det är att åka Speedcats. Båtar som ofta jämförs med att köra ”gocart på vatten”. Små, snabba och ettriga båtar som kastar sig fram över vågorna. Bör kombineras med en god middag eller annat tillfälle där deltagarna hinner prata och umgås.

Segway i parkområden

Segway är roligt och enklare än vad många tror. När det bokas som teambuildning kan upplevelseföretaget lägga till uppdrag och teamaktiviteter. Åk omkring i en fin park och ta gemensam picknick (catering) när det passar.

Stadsuppdrag – Uppskattad teambuilding i Stockholm

Det är mycket vanligt att företag åker till Stockholm för att ha konferens och teambuilding där. Då kan det även vara intressant att lära sig mer om staden och se ställen som annars inte besöks. Det går därmed att boka stadsuppdrag som utförs i grupper. Uppdragen kan helt anpassas efter gruppernas förkunskaper och möjligheter att röra sig i staden. Finns intresse för kultur, historia, musik eller sport? Välj ett stadsuppdrag med den inriktningen.

Att tänka på:

  • Boka själv eller via bokningsbyrå?
  • Hur många kommer att delta?
  • Vad är primärt? Är det teambuildning bör det vara en gruppaktivitet med samarbete
  • Är det värt att dela upp upplevelsen över flera dagar?
Fem tips på aktiviteter för teambuilding i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *