Inom rollups finns det vissa mått och funktioner som kan hävdas vara standard inom denna sorts marknadsföringsprodukter. Det finns dock en större variation än man kan tro vilket framgår när man studerar utbudet hos de olika butikerna. En klassisk rollup består av en kassett vilken innehåller en utdragbar bildvåd. Med hjälp av en teleskoppinne hålls sedan våden på plats. Det förekommer rollups i de flesta olika branscher och man behöver inte leta för att hitta exempel på sådana. Det är inte ovanligt att man använder rollups även inomhus för att exponera kampanjer eller tjänster. Den typ av standardutformning vi nu tittat på fungerar bra som generell beskrivning av produkten som sådan. Dock kommer dessa i ett flertal olika mått. För den som vill ha en bredare bildvåd finns denna möjlighet. Detsamma gäller om man vill ha en kassett där man kan byta ut bilden vid behov. Längd och material är vidare två av de saker som kan se olika ut beroende på vad man är ute efter.

En av nackdelarna med en ensidig rollup är att den bara förmedlar information om man ser den från rätt sida. Bakifrån ser man endast en tom baksida av bilden samt den pinne som används för att hålla duken i rätt position. Behöver man visa upp sin bild från båda håll, finns dubbelsidiga alternativ att välja i samband med beställning. Dessa har två bildvåder vila hålls upp av en teleskoppinne mellan dessa båda. Kassetterna är av praktiska orsaker större i mått samt vikt. Dock kan man vinna på att ha större möjlighet att nå ut med det budskap man jobbar med för stunden.

Välj bra kvalitet på rollups

När man skall inhandla rollups är det inte alltid man har rätt prioriteringar. Att få någonting till bättre pris är inte dumt. Samtidigt får det inte innebära att man erhåller någonting som inte håller för det ändamål som avses. Det finns en rad sätt att tillverka billiga alternativ som inte helt kan leva upp till de önskemål man har. Kanske är det kassetten som är i billigare stil, eller justeringsvarianter som inte helt fungerar. Oavsett vad för produkt som köps in behöver den ge den effekt man önskat. I annat fall är det en kostnad som inte går att se berättigad. Undantag kan vara om man helt enkelt vill testa vad man får.

Att köpa rollups är någonting som görs av företag i hela Sverige. Det finns många stilar och varianter för den som vill hitta ett bra sätt att exponera bolaget.

Rollups med dubbla sidor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *