Om du är eller har varit aktiv i fastighetsbranschen har du kanske sett de fastighetsboxar som har börjat dyka upp på senare år. Detsamma gäller förmodligen också om du har besökt vänner eller bekanta som bor i lite nyare flerfamiljshus. Dessa boxar är till för postmottagning och låter de boende i huset hämta sin post i uppgången till huset. Här går vi in på vilka fördelar denna lösning har och varför boxarna bör placeras i större kluster! Fastighetsbox.se har sålt fastighetsboxar sen 2009. Via deras sida finns en uppsjö intressant information i ämnet.

Fördelarna med att placera fastighetsboxar i kluster

Fördelarna med att använda fastighetsboxar och att placera dessa kluster med flera boxar inkluderar att de:

 • Gör postmottagningen säkrare
  Tyvärr är det idag vanligare än någonsin med stöld av brev och annan post. Det är också vanligt att privatpersoner får sina identiteter kapade av brottslingar som bevakar deras brevlåda och roffar åt sig känslig post. Lösningen på detta problem är en säkrare mottagning av post. Detta är precis vad som möjliggörs med fastighetsboxar istället för brevinkast eller individuella brevlådor.
 • All post samlas på en plats men bara du kommer åt din post
  Det är lätt att tro att alla de boende har tillgång till varandras post när allt samlas i en enda stor box. Så är dock inte fallet utan du är ensam om att ha nyckel till ditt postfack. Så även om denna lösning har fördelen av att samla all postmottagning på en plats är säkerheten väldigt hög. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att dina grannar ska kunna läsa dina brev!
 • En placering i kluster gör mottagningen av post mer effektiv
  Om du är fastighetsägare vet du hur viktigt det är att optimera utrymmet i fastigheten. Genom att placera alla fastighetens fastighetsboxar på en enda plats blir såväl utdelningen som mottagningen av post effektivare. Detta är någonting som den lokala brevbäraren kommer att tacka dig för! Dessutom frigörs det utrymme där andra boxar eller brevlådor annars hade stått.
 • Det är enklare att underhålla en box
  Underhållet av en box jämfört med till exempel 16 individuella brevlådor är knappast jämförbart! Därmed blir det också både mindre tidsödande och kostsamt för dig som fastighetsägare att underhålla boxen samt att hålla den ren och fin!
Kluster av fastighetsboxar möjliggör effektiv postmottagning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *