Det finns många mäklare i Malmö att välja bland. Vissa är bättre på att tillhandahålla riktigt bra bilder på de objekt som de säljer. Andra är lite sämre på detta och därför är det viktigt att jämföra. Här förklarar vi varför!

Höga mäklararvoden är inte alltid synonymt med proffsiga foton

Ett av de viktigaste råd som vi kan ge dig när du vill sälja din bostad är att marknadsföra bostaden på bästa möjliga sätt. Det är viktigt att ditt hem verkligen säljs in och att det väcker köplusten hos de spekulanter som kan vara intresserade av att köpa hemmet. Därför bör du ha i åtanke att foton på objektet är det allra första som de flesta potentiella köpare kommer att se.

Man skulle samtidigt kunna tro att de fastighetsmäklare som debiterar höga mäklararvoden är de som tillhandahåller de bästa fotona på sina objekt. Så är dock inte fallet – vad vi har funnit är att det inte finns någon direkt koppling mellan arvodet och kvalitetsnivån på dessa foton. Därmed kan man alltså inte säga att en mäklare som tar ett högre arvode nödvändigtvis kommer kunna marknadsföra din bostad med hjälp av bättre bilder. Utifrån detta resonemang bör du därför lyfta frågan med olika aktörer för att se vem som kan hjälpa dig bäst på denna punkt.

När du ska jämföra mäklare i Malmö är detta med andra ord en fråga som du alltid bör ha i baktanke. Du bör nämligen inte försöka ta dessa foton på egen hand. Det är viktigt att fotona är proffsiga och därför bör de tas av en professionell fotograf med erfarenhet av att fotografera fastigheter. Du kan förvisso välja att själv ta in en sådan men högst sannolikt är detta en tjänst som din mäklare i Malmö kan hjälpa dig med.

Så bör din mäklare i Malmö ta sig an fotograferingen av bostaden

När du ska jämföra mäklare i Malmö bör du välja en som är extra duktig på att ta fram bra bilder på bostäder. Du kan dock vara behjälplig på denna punkt själv genom att:

  • se till så att hemmet är städat och fint
  • använda dig av lite trevliga detaljer såsom vackra blommor
  • inte underskatta vikten av bra foton på din bostad.
Mäklare i Malmö olika duktiga på fotografering av fastigheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *