Mobilabonnemangpensionär.se är en jämförelseportal för mobilabonnemang som har pensionärer som målgrupp. På sidan går det att läsa om vad som kännetecknar dessa abonnemang samt se aktuella priser hos ett par operatörer.

Vad är pensionärsabonnemang?

Ett pensionärsabonnemang vänder sig till pensionärer och kan enbart tecknas av personer över en viss ålder. Flera operatörer erbjuder detta och dessa abonnemang har en viss rabatt mot ordinarie pris. Detta på samma sätt som studentrabatt eller barnrabatt. Generellt är det inte någon annan skillnad på pensionärsabonnemang och övriga alternativ. I vissa fall kan det alltså vara värt att även jämföra ordinarie alternativ. Exempel på operatörer som erbjuder detta är:

 • Karma
 • Hallon
 • Fello
 • Vimla

Mycket ofta välkomstrabatt

Hos de operatörer som nämns ovan erbjuds nästan alltid välkomstrabatt. Det kan exempelvis innebära att ett abonnemang som kostar 150 kronor per månaden enbart kostar 39 kronor under de första fyra månaderna. Den som tecknar dessa kan därmed testa täckning, kundservice och andra tjänster till en extra låg kostnad. Dessutom är bindningstider extremt ovanligt vilket innebär att uppsägning kan ske när som helst utan att personen behöver betala för flera månader framöver.

Jämför via Mobilabonnemangpensionär.se

På Mobilabonnemangpensionär.se presenteras sex olika operatörer prisnivåer. Det som framgår är hur många GB som ingår samt månadskostnad. Utöver det vilken välkomstrabatt som ges – läs mer om välkomstrabatt ovan. Till sist presenteras ett slutligt betyg för operatören mellan 0 – 100 poäng.

Med denna översikt går det enkelt att se vilka olika abonnemang som finns att välja på samt vilken operatör som erbjuder bäst pris i förhållande till surfmängd som önskas.

Sök abonnemang utifrån…

Mobilabonnemangpensionär.se har fyra artiklar som presenterar operatörerna utifrån olika inriktningar. Dessa förklaras utförligare nedan:

 • Jämför
  På startsidan jämförs operatörerna utifrån vilket slutgiltigt betyg de får.
 • Billigaste
  Är det enbart priset som är avgörande? Då är det tabellen på sidan ”Billigaste” som bör användas. Här ligger enbart fokus på pris i förhållande till surfmängd som ingår i abonnemanget.
 • Bästa
  Billigast är inte alltid bäst…Välkomstrabatt, täckning, tillgänglighet hos kundtjänst är bara några saker som påverkar vilken operatör som kan väljas – utöver priset. Ett flertal faktorer kan jämföras via i tabellen.
 • Med telefon
  Ett flertal operatörer erbjuder paketlösningar där mobiltelefon köps samtidigt som abonnemanget tecknas. Med avbetalning på mobilen kan månadskostnaden bli hanterbar även om mobilen kostar ett par tusen kronor. Mobilabonnemangpensionär.se förklarar vad detta innebär och visar vilka operatörer som har detta erbjudande.
Så fungerar mobilabonnemangpensionär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *