Olika typer av reklamartiklar har använts av företagare under många år eftersom det är ett relativt billigt men effektivt sätt att sprida sitt varumärke på. För dig som ännu inte provat, eller som har ett helt nytt företag, är det kanske hög tid att beställa hem lite ”reklamprylar”.

För att produkterna ska ha någon effekt gäller det förstås att det är saker som uppskattas och kommer att användas av mottagarna. Nedan följer några bra tips på sådana produkter.

Reklampennor

Det finns många bra reklamartiklar men längst upp på listan finns troligen reklampennorna. Dom flesta företag har reklampennor som delas ut flitigt till kunder, samarbetspartners och andra och det är ett billigt och effektivt sätt att sprida sitt varumärke på. Alla har användning av en penna och här är det värt att satsa på bra kvalitet, så att pennorna håller och kan användas länge.

Tygkassar

Andra populära reklamartiklar är tygkassar. Dessa kan användas på många olika sätt – som shoppingkasse på mataffären eller som väska för vardagens nödvändigheter. Kassarna är enkla för användarna att bära med sig – något många som sagt väljer att göra, inte minst med tanke på hur dyrt det har blivit att köpa påsar i affärerna.

Kepsar/mössor

Andra användbara och populära reklamartiklar är kepsar och mössor. Dom flesta har säkerligen sett någon bära en mössa eller en keps med ett företags logga på – och visst är det ändå så att det är något man lägger märke till?

Ett tips är att ha ett lager med kepsar inför sommaren och ett gäng mössor när höst och vinter smyger sig på. Ett annat tips är att ha några olika färger på lager – både neutrala och ”poppiga” så att det finns något som passar för alla smaker. På så vis finns en större chans att huvudbonaderna faktiskt kommer att användas och synas.

Fler bra reklamartiklar

Vissa reklamartiklar är mer populära bland mottagarna än andra och förutom ovan nämnda finns även många andra bra produkter som kan vara värda att köpa in. Några av dom är till exempel:

  • Nyckelband
  • Solglasögon
  • Muggar

Reklamprodukter är perfekta att ha med på olika typer av företagsmässor- och event men det är även bra att ha ett lager på kontoret. Små saker, som pennor eller en mössa, kan enkelt ges till en kund eller en samarbetspartner när som helst. Det är en trevlig gest för en billig peng, samtidigt som det som sagt ger bra marknadsföring för varumärket.

3 reklamartiklar värda att satsa på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *