Hyra lager i Stockholm: Frågor att ställa till hyresvärden

Innan du börjar din jakt på hyresvärdar som låter dig hyra lager i Stockholm, är det viktigt att du känner till såväl ditt nuvarande som ditt framtida behov av lagerlokal. Anledningen till detta är att långt ifrån alla lagerlokaler är likadana. Till exempel så har vissa lokaler av detta slag stora parkeringsytor som är tillräckligt omfattande för att rymma långtradare, medan andra inte har denna facilitet. Vissa lagerlokaler har dessutom bättre in- och utlastningsmöjligheter än andra.

Så det är viktigt att du väljer den rätta lokalen att hyra. För skulle du hyra fel lager i Stockholm är risken stor att beslutet i slutändan kommer att stå dig dyrt. Det är därför viktigt att du väljer lokal med stor omsorg. Detta gäller både om du själv tittar på lokalen i egen hög person eller om du har ett ombud som sköter detta åt dig. Du kan nämligen inte lita uteslutande på hyresvärdens information.

När du har tagit reda på ditt företags nuvarande och framtida behov av lager, och du upplever att du har bra koll på lokalens ideala läge, storlek och kostnad, är du redo att inleda sökandet efter ett lager att hyra. Eftersom olika fastigheter skiljer sig åt när det kommer till deras egenskaper, behöver du ställa ett antal frågor för att ta reda på dessa och kunna fatta beslut om vilken lokal som passar dig bäst.

Frågor att ställa när du ska hyra lager i Stockholm

Här följer några exempel på frågor som kan vara värda att ställa till hyresvärden:

  • Hur ser strömförsörjningen ut?Om du är verksam inom tillverkningsindustrin, kan du behöva större mängder elektricitet än det genomsnittliga bolaget i Stockholm. Det kan även vara så att du har utrustning som ställer särskilda krav på strömförsörjningen.
  • Vilken är fastighetens takhöjd? Ju högre takhöjd fastigheten har, desto högre kan du som bekant stapla dina lagervaror.
  • Vilka möjligheter till in- och utlastning finns? Du har förmodligen tänkt hyra lager i Stockholm för att lagerföra produkter. Och dessa behöver kunna lastas in i lokalen. Därför är det viktigt att känna till vilka möjligheter för in- och utlastning av varor som erbjuds.
Hyra lager i Stockholm: Frågor att ställa till hyresvärden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *