Catering är en bra lösning vid dom flesta typer av tillfällen och tillställningar och i Stockholm är det en tjänst som är väldigt populär. Den som planerar att beställa catering i just Stockholm bör därför också tänka på en del saker:

Vilken typ av mat ska serveras?

I Stockholm finns ett stort utbud av firmor som erbjuder catering och ett bra första steg inför en beställning är att fundera på vilken typ av mat man vill ska serveras. Ska det vara varm eller kall mat, vegetariskt, hela rätter eller plockmat som kan ätas på stående fot? Detta är något man kan börja fundera på redan när man bestämt sig för att beställa catering – eftersom det finns väldigt mycket att välja på i matväg. Därefter gör man, förslagsvis, enligt följande:

  • Kolla vilka cateringfirmor som erbjuder det
  • Be om offerter från några av dom
  • Jämför och välj firma

Finns allergier i sällskapet?

En annan viktig sak att tänka på och ta reda på för den som ska beställa catering är om det finns någon eller några personer i sällskapet som har allergier. En del personer som är allergiska mot till exempel nötter kan vara så känsliga att dom reagerar bara av att det finns nötter i lokalen och det bör man givetvis respektera.

Ett bra förslag är att skriva reda i inbjudan att personerna ska meddela sina allergier i god tid – på så vis kan man ta hänsyn till det när det är dags att beställa. Ett annat bra förslag är att välja buffé – så att eventuella personer med allergier kan välja bort det som dom inte kan äta. Många firmor som erbjuder catering i Stockholm erbjuder någon form av buffé och är man ute i tid med frågan kan man säker byta ut vissa saker mot annat just på grund av allergier.

Lägg beställningen för catering i Stockholm i god tid

En annan viktig sak att tänka på för den som ska beställa catering är att vara ute i god tid. Tjänsten är som sagt väldigt populär och det finns en hög efterfrågan året runt så för att säkerställa att man ska få mat levererad till tillställningen är det smart att lägga beställningen ett tag i förväg.

Beställa catering i Stockholm? Tänk på det här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *